Перейти до публікації

Безкоштовний квиток на громадський транспрорт в Амстердамі


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Жителі Амстердаму з низьким рівнем доходів матимуть можливість отримати безкоштовний квиток на громадський транспорт для ширшої зони Амстердаму.

Ці квитки дають право на півтори години подорожі на автобусах, трамваях та метро по всій зоні громадського транспорту Vervoerregio Amsterdam, не включаючи національного оператора - NS.

В рамках програми можуть взяти участь люди, що отримують до 130% від мінімального рівня доходу.

За даними Мелані ван дер Хорст, директорки з транспорту Амстердама, на ініціативу мають право більш ніж 95 тис. сімей у 14 муніципалітетах провінції Північний Голландія. Кожна сім'я може замовити до 8 квитків щорічно через спеціальний веб-сайт. За інформацією Vervoerregio Amsterdam, цього достатньо для того, щоб сім'ї могли дістатися до всіх місць у зоні транспорту та повернутися додому.

Система громадського транспорту Vervoerregio Amsterdam включає місто Амстердам та 13 інших муніципалітетів: Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Edam-Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland та Zaanstad.

Квитки будуть доступні з 8 травня та можуть легко замовлятись онлайн через веб-сайт Gratis-OV.nl

Підходящим мешканцям нададуть інформацію про те, як отримати карти через різні організації, включаючи банки їжі, впродовж наступного тижня.

У листопаді 2022 року міська рада Амстердама також оголосила про плани надавати безкоштовний громадський транспорт у суботи всім дітям до 11 років. Старші люди пенсійного віку та з обмеженими фінансами також можуть відзначитися на цю програму. Ця програма не буде розповсюджуватися на транспортні послуги протягом нічних годин.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...