Перейти до публікації

Які зараз ціни на оренду житла в Німеччині?


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Ціни на оренду житла в Німеччині починаються від 600 євро і зростають до 7000 євро. Все залежить від характеристик житла: розташування, площа, зручність та додаткові можливості. Важливу роль відіграє тип нерухомості, яку ви хочете знімати. Окрім квартир, у Німеччині пропонують зняти місце у житловому союзі чи в особистих апартаментах.

Великою популярністю почали користуватися великі квартири, звані «житловий союз» (нім. – wohngemeinschaft). Кожна кімната такої квартири має свого окремого власника, проте кухня та туалет спільні для всіх. У середньому такий варіант коштує 500–600 євро.

Маленькі квартири-студії з суміжними кухнею та спальнею називаються особисті апартаменти (нім. – private wohnungen). Таке житло коштуватиме приблизно 900 євро/міс.

Однокімнатна квартира з меблями та базовими зручностями коштує 1000 євро/міс. Ціни можуть змінюватися в залежності від параметрів пошуку:

- на який термін винаймаєте житло;

- розташування від центру;

- ви хочете кімнату або окрему квартиру;

- скільки має бути кімнат;

- кілька квадратних метрів;

- окрема кухня або кухня-студія;

- з меблями або без неї;

- повинна бути пральна машинка, посудомийка, кондиціонер і т.д.

Найнижчі та найвищі ціни на оренду житла в Німеччині

Найвищі ціни на оренду житла в столиці Баварії, Мюхені. Приблизно 600-700 євро на місяць коштує мебльована кімната. Міжнародний рейтинг ECA розмістив Мюнхен на 16 місці у топ-20 найдорожчих міст Європи. Слідом за Мюнхеном слідують Гамбург, Франкфурт і Берлін. Окрема кімната коштує близько 500 євро/міс.

Найдешевші оренди кімнат пропонують у регіоні Саксонія-Ангальт. Наприклад, у Магдебурзі кімната коштує 200-300 євро/міс. Наступними йдуть міста Ерфурт, Падерборн та Лейпциг. Оренда за житло там складає 305–320 євро.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...