Перейти до публікації

Що робити у разі втрати закордонного паспорта у Нідерландах


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Ви маєте обов'язково звернутись до поліції та отримати рапорт про втрату паспорта чи інших документів. У деяких випадках загублені громадянами та знайдені документи надсилаються до Посольства. Радимо перевірити наявність свого прізвища на відповідній сторінці посольства.

Окрім того, за наявності копій документів, робочого застосунку Дія, тощо, Ви можете отримати тимчасове посвідчення особи (сертифікат), який засвідчить вашу особу для нідерландських органів влади.

Щодо відновлення втрачених документів, закордонні дипломатичні установи не мають повноважень чи технічної можливості оформлювати внутрішньо-українські документи до яких відноситься паспорт громадянина України, посвідчення водія, пенсійне посвідчення тощо.

З приводу відновлення цих документів Ви можете звернутись в один з відокремлених підрозділів ДМСУ у країнах Європи, перелік яких розміщено у розділі Центри обслуговування громадян ДП «Документ» (ДМСУ) у Європі на цій сторінці.

Сторінка посольства тут

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...