Перейти до публікації

Нові безплатні курси польської для українських дітей


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Відкрито запис на безкоштовні курси польської мови на 2023 рік від Language Supp

Наразі платформа знову відкрила набір на курси. Більш того, надалі також планується навчати дітей польській мові. Оскільки до кінця жовтня має з’явитися ще 2300 місць на безкоштовні заняття.

На заняття запрошуються діти віком від 6 до 18 років. А вже понад 3200 юних українців скористалися мовною підтримкою від платформи. Вони подолали мовний бар’єр, з яким стикаються через переїзд до Польщі, й отримали можливість спілкуватися у повсякденному житті.

Курси від Language Supp тривають від 11 до 22 тижнів. На них можна опанувати польську мову від початкового рівня до рівня B1. Заняття проходять тричі на тиждень по 90 хвилин кожне.
Важливо! Нові курси публікуються щотижня. Тож якщо вам не вдалося записатися на курс одразу, варто спробувати ще раз.

Програма безплатних онлайн-уроків польської мови для українських школярів Language Supp Ukrainа запущена фондом «Nativated» (Nativated Foundation). Це молода, але досвідчена та активна команда, яка пропагує цінності чуйності та соціальної відповідальності.

Як записатися на онлайн-курси польської мови для українців

Безплатний курс польської мови від Language Supp Ukrainа адресований дітям та молоді з України шкільного віку від 6 до 18 років. Щоб записатися на безплатні уроки польської мови, потенційному учню потрібно виконати декілька простих кроків:

1. Створити обліковий запис учня на платформі LanguageSupp.org.

2. Пройти тест – його метою є визначити рівень володіння мовою кандидата.

3. У залежності від результату, учень буде зарахований на відповідний курс (А1, А2 або В1).

Після запису до певної групи учень може одразу долучитися до занять. Навчання відбувається в режимі онлайн на платформі LanguageSupp. Тож для навчання учню знадобиться комп’ютер, ноутбук або будь-який гаджет із доступом до інтернету. Заняття проходять у невеликих групах до шести осіб два рази на тиждень. Кожне заняття триває півтори години.

На вивчення одного рівню виділяється 12 тижнів. По завершенню кожного курсу учні проходять перевірку прогресу у навчанні. Якщо курс засвоєно на достатньому рівні, дитина може перейти на більш високий рівень та продовжити навчальну програму.

Джерело

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...