Mykola_ Опубліковано: 5 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2023 Чи можна виїжджати з Нідерландів довше ніж на 28 днів, якщо отримуєш допомогу? Якщо отримуєте допомогу в Нідерландах, то ви не можете перебувати за межами Нідерландів більше 28 днів, оскільки це може призвести до скасування вашої допомоги. Чи можу я виїжджати довше ніж на 28 днів, якщо не отримую допомогу? Якщо ви не отримуєте допомогу, то ви можете перебувати за межами Нідерландів довше 28 днів. Які наслідки можуть виникнути, якщо я перебуваю за межами Нідерландів довше, ніж дозволяється? Біженець може залишити місце прийому на 14 днів із збереженням місця прийому та на 28 днів із збереженням витрат на проживання. НАПРИКЛАД – свято, відвідування родини чи похорон. Про свій від'їзд біженець повинен завжди повідомляти працівника місця прийому. Якщо біженець не повідомляє про від’їзд, він може негайно втратити притулок, а муніципалітет припинить виплату допомоги на проживання. Що робити біженцю, якщо ви хочете покинути Нідерланди: - повідомити працівника притулку про виїзд; - знятися з реєстрації в муніципалітеті. Бланк для цього ви отримуєте на прийомі. джерело Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.