Перейти до публікації

​​​Нова пошта надаватиме послугу адресного забору у Польщі


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Компанія “Нова пошта” запустила послугу адресного забору у Польщі. Відтепер клієнти зможуть викликати кур’єра на будь-яку польську адресу, щоб відправити документи або посилки до 30 кг в Україну.

“Послуга діє по всій території Польщі, навіть у тих містах, де немає відділень Nova Post. Вартість виклику кур’єра – 43 грн (5 PLN), які потрібно буде додатково оплатити до послуги доставки”, — повідомили у “Нова пошта”.

Як замовити адресний забір

- Заповнити заявку на сайті.

- Оплатити доставку на сайті.

- Перевірити вміст посилки на наявність заборонених товарів та самостійно запакувати. Це важливо, бо кур’єр не перевіряє вміст відправлення. Але якщо під час перевірки митна служба у посилці виявить заборонені товари, то вони будуть вилучені або вся посилка повернеться відправнику. При цьому усі витрати за повернення сплачує відправник.

Після оформлення заявки на сайті із відправником зв’яжеться оператор контакт-центру Nova Post, щоб перевірити дані та узгодити дати прибуття кур’єра. Кур’єрська служба працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00.

Джерело

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...