Mykola_ Опубліковано: 16 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2023 1. Ensemble en Français - безкоштовний онлайн-курс французької мови. Для того, аби брати участь у безкоштовних уроках - заповніть форму на сайті. Оригінальні текстові та відео матеріали уроків допоможуть вам ефективно вивчати французьку мову, навіть якщо ви не зможете відвідувати уроки особисто! 2. Empower Lingua - онлайн-курс з французької мови для початківців у форматі відео-уроків. Які слова звучать подібно в українській та французькій? Як читаються букви алфавіту? Основні прийменники та займенники! 3. 50 languages - онлайн-курс французької для початківців. Курс містить 100 уроків, розподілених на окремі теми. Завантажити додаток у App Store та Google Play! 4. Lingo Hut - платформа пропонує 125 безкоштовних уроків французької. Уроки складаються з вивчення граматики, різноманітної лексики та аудіо-матеріалів, які допоможуть вам навчитися говорити французькою! Публікацію переслано. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Андрей Великосельский Опубліковано: 6 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2023 Безкоштовні уроки французької мови для українців. Викладання відбувається українською та російською мовою. Уроки кожного дня без вихідних, для початківців. Ласкаво просимо! http://jesuistonprof.fr Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Juty Опубліковано: 20 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2023 А якщо вам самим складно розібратися з граматикою чи не вистачає розмовної практики, то можу порадити цю школу.Високий рівень викладання та цікаві уроки - https://ecole.kiev.ua/uk/ Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
PavelP Опубліковано: 30 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2023 Привіт. У мене є бажання почати вивчати французьку мову. Напишіть мені на електронну пошту, будь-ласка, з чого варто почати. Заздалегідь дякую за відповідь. Моя ел.пошта. pavelppua@gmail.com Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 1 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2023 18 часов назад, PavelP сказал: Привіт. У мене є бажання почати вивчати французьку мову. Напишіть мені на електронну пошту, будь-ласка, з чого варто почати. Заздалегідь дякую за відповідь. Моя ел.пошта. pavelppua@gmail.com Добрий день, ви можете обрати собі будь-який курс, який вам більше підходить, з посилання вище у цьому пості. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
PavelP Опубліковано: 1 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2023 Дякую за відповідь. Посилання на які ви звернули увагу стосуються самонавчання. Це тим, чим я займаюсь останнім часом. Мене зацікавило ось ця пропозиція, - "безкоштовний онлайн-курс французької мови". Мене цікавить саме наживо в інтерактивній формі продовжувати вивчати фр.мову. Нажаль, посилання де я міг би зареєструватись на таке навчання, я не побачив (перше посилання є неактивним):( Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Mykola_ Опубліковано: 1 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2023 2 часа назад, PavelP сказал: Дякую за відповідь. Посилання на які ви звернули увагу стосуються самонавчання. Це тим, чим я займаюсь останнім часом. Мене зацікавило ось ця пропозиція, - "безкоштовний онлайн-курс французької мови". Мене цікавить саме наживо в інтерактивній формі продовжувати вивчати фр.мову. Нажаль, посилання де я міг би зареєструватись на таке навчання, я не побачив (перше посилання є неактивним):( спробуйте пошукати необхідні вам мовні курси тут - https://www.bonjourbonjour.fr/en Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
PavelP Опубліковано: 1 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2023 Щиро дякую за посилання! Нажаль на IV квартал 2023 року та на І квартал 2024 OFII не може запропонувати курси фр.мови (як онлайн, так і очні заняття). Тут важливе місце проживання, яке не співпадає з місцем надання послуг (приналежність до департаменту). В Україні є Інтернет ресурси, які надають безкоштовний онлайн-курс французької мови? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 5 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 В 01.12.2023 в 15:17, PavelP сказал: Щиро дякую за посилання! Нажаль на IV квартал 2023 року та на І квартал 2024 OFII не може запропонувати курси фр.мови (як онлайн, так і очні заняття). Тут важливе місце проживання, яке не співпадає з місцем надання послуг (приналежність до департаменту). В Україні є Інтернет ресурси, які надають безкоштовний онлайн-курс французької мови? Подивіться ще тут, можливо вам щось підійде: https://www.ukrainefrance.org/34 https://www.ensembleua.com/introduction Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
PavelP Опубліковано: 5 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 Дякую Вам та вашій команді за рекомендації. Вже приєднався до Telegram каналу!!! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 5 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 8 минут назад, PavelP сказал: Дякую Вам та вашій команді за рекомендації. Вже приєднався до Telegram каналу!!! Раді були допомогти Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.