Перейти до публікації

Компанія VZP відкрила онлайн-форму для продовження медичного страхування біженців у Чехії


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Чеська медична страхова компанія VZP зробила можливим он-лайн подання на продовження страхування. Форму можна заповнити на proukrainu.vzp.cz або moje.vzp.cz.

Протягом вихідних не працюватиме із технічних причин, але у понеділок 6 березня мала би бути знову доступною.

Чеська загальногромадська медична страхова компанія VZP з 1 березня у пробному режимі запустила онлайн-форму для українських біженців, які вирішили продовжити в Чехії візу тимчасового захисту. Так, особисто відвідувати відділення страхової компанії стає необов’язково.

Подавати заявку на отримання картки з новим терміном дії можна за допомогою онлайн-форми. Але заповняти і надсилати її треба не раніше, ніж через п’ять робочих днів після продовження тимчасового захисту.

Після перевірки реєстраційних даних заявник зможе безпосередньо завантажити карту застрахованого на телефон або роздрукувати її в паперовому вигляді.

Замінна картка діятиме до 30 вересня 2023 року, якщо заявник отримав підтвердження від (ОАМР МV ČR) про електронну реєстрацію на порталі для продовження тимчасового захисту. І замінна картка діятиме і до 31 березня 2024 року, якщо заявник вже особисто відвідав робоче місце OAMP, має нову візову наклейку з продовженим тимчасовим захистом. Також заявник зможе оформити заміну страхової картки з новим терміном дії під час особистого візиту у будь-якому відділенні VZP. Треба надати дійсну картку медичного страхування та документ про продовження тимчасового захисту.

Джерело ЗМІ

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...