Перейти до публікації

Процедура продовження дозволу на проживання в Італії для українських переселенців


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Щоб дізнатися про це слід зачекати відповідної постанови, що регулюватиме це питання по квестурах на усій території Італії.

Очікуючи цієї постанови, та враховуючи велику кількість документів, які слід опрацювати, окремі квестури почали діяти самостійно.

Наприклад, термін дозволів на проживання, які видавала Квестура Рима в останній час був не до березня, а до серпня 2023 року. А за неофіційними даними, із квестури повідомляють, що переселенці повинні будуть особисто звернутися із заявою про продовження документа.

Квестура міста Флоренція почала попередній запис на прийом для здачі документів на продовження через їх телеграм-канал, який можна знайти за номером +39 334 75 49044, чи @protezionetemporameaucraina_fi

Автоматичне продовження пермессо для біженців

За інформацією, яку квестури надають усно, яка ще не була опублікована офіційно, та як видно по діях відділів імміграції, автоматичного продовження дозволів на проживання для біженців не буде. Це зумовлено тим, що багато людей повернулися в Україну, чи переїхали в інші країни світу, а квестури повинні вести облік іноземців, які перебувають на території Італії.

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...