Перейти до публікації

Безкоштовні продукти у Польщі для українців від супермаркету Biedronka


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Фонд мережі супермаркетів Biedronka оголосив про запуск чергового етапу допомоги нужденним під назвою “Witamy i pomagamy - zakupy”.

Як повідомляє Yavp.pl, програма передбачає роздачу карток, за допомогою яких можна буде зробити закупи в будь-якому з магазинів мережі Biedronka на суму 900 зл. Одна родина може отримати не більше 1 картки.

Картки видаватимуть в Консультаційних пунктах Центру підтримки іммігрантів і іммігранток у Гданську та Тчеві. Дату відбору визначатимуть індивідуально спеціалісти Центру після перевірки заяв.

Хто може подати заявку на картку?

Люди в скрутному матеріальному становищі, без постійного джерела доходу, які прибули до Польщі з України (напряму чи з іншої країни) після початку війни в Україні 24 лютого 2022 року.

Увага! Заявниками не обов'язково повинні бути громадянами України!

Право на отримання картки в першу чергу мають:

- люди старше 60 років;

- вагітні жінки;

- один з батьків/опікунів, який самостійно виховує більше двох дітей;

- батьки/опікуни людини з інвалідністю;

- люди з інвалідністю (поторібно мати польську або українську довідку, за відсутності документів – письмова заява особи).

Як оформити картку?

Заповніть форму до 16 січня 2023 року: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyclzfeX3saT0WNebo7c5xb6BGz53_twabMivi5u7nv_lI-w/viewform

Людей, яких оберуть для отримання картки, проінформують за допомогою SMS або електронною поштою (згідно інформації в заявці) з 17.01.2023 до 22.01.2023.

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
×
×
  • Створити...