Sofia_Petrenko Опубліковано: 6 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2023 Знаходячись за кордоном, варто не забувати про календар профілактичних щеплень для дітей і, за можливості, дотримуватись його. Діти з України мають право на профілактичні щеплення в Нідерландах. Національна програма імунізації фінансується урядом і є безкоштовною для всіх. Дітей вакцинують за календарем проти наступних захворювань: • Поліомієліт • Кір • Краснуха Ці щеплення можна отримати в Центрі охорони здоров’я дітей (JGZ), Муніципальні службі охорони здоров'я (GGD) або інших дитячих закладах у вашому регіоні. Якщо ви та/або ваша дитина були щеплені в Україні, ви можете повідомити про це регіональне відділення Національного інституту громадського здоров'я та навколишнього середовища (RIVM). Номери телефонів та імейли регіональних служб RIVM наведені за посиланням. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.