Перейти до публікації

Як вивчити нідерландську мову?


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

В принципі, деякі люди живуть в Нідерландах роками без знання нідерландської. Обходяться англійською. Але все ж таки для життя в Нідерландах місцеву мову краще вивчити - як для полегшення спілкування, так і з простої ввічливості. Але як же це зробити?

На жаль, загальнодержавної програми з допомоги вивчення мови не існує. Тому, як з більшістю інших сервісів, ситуація відрізняється від муніципалітету до муніципалітету.

Зазвичай, при бібліотеці кожного муніципалітету є “мовне кафе” (taalcafé). В мовному кафе можна як мінімум спілкуватися з носіями мови, але часто там є професійні викладачі, які допомагають у вивченні нідерландської.

Додатково, більшість муніципалітетів співпрацюють з певними мовними школами і оплачують навчання для бажаючих. Умовою оплати (повної або часткової) є успішне складання іспитів. Звертайтеся до вашого муніципалітету за додатковою інформацією.

Також на нашому сайті ви можете знайти великий список ресурсів (у більшості своїй безкоштовних), за допомогою яких ви можете вивчати нідерландську мову онлайн: https://help-ukraine.nl/refugee/language

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...