Перейти до публікації

Фінансова допомога для українців у Польщі від The Lutheran World Federation


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Українці, які зараз знаходяться у Польщі, мають можливість отримати аналогічну грошову підтримку від The Lutheran World Federation (LWF). The Lutheran World Federation є світовим релігійним співтовариством. Федерація охоплює 148 церков лютеранської традиції, які представляють понад 77 мільйонів християн у 99 країнах світу. Ще з моменту заснування The Lutheran World Federation у 1947 році церкви-члени організації задекларували одним із своїх пріоритетних напрямів розвиток міжнародної діаконії (служіння іншим), висловлюючи прагнення допомагати всім потребуючим без будь-якої дискримінації . Сьогодні LWF широко відома своїми багатьма благодійними проєктами та бажанням об’єднати людей з усіх верств суспільства у спільному прагненні до справедливості та миру.

Як отримати фінансову допомогу від The Lutheran World Federation?

Для того, щоб зареєструватися на участь у програмі фінансової допомоги від The Lutheran World Federation, потрібно дотримуватися такого алгоритму:

1. Визначитися з населеним пунктом, куди вам найзручніше буде під’їхати зі всією родиною для оформлення фінансової допомоги після схвалення заявки. Доступні локації: Гданськ (Gdańsk), Бєльсько-Бяла (Bielsko-Biała), Згеж (Zgierz), Битом (Bytom).

2. Надіслати смс-повідомлення на телефонний номер одного з центрів. У тексті повідомлення необхідно зазначити:

- ім’я та прізвище (латиницею);

- польський номер телефону одного з членів родини (краще заявника);

- кількість членів сім’ї, які наразі перебувають у Польщі та потребують допомоги;

- місце проживання в Польщі (назва міста);

- чи є в родині особи з інвалідністю.

Після перевірки реєстраційних даних організаторами акції потенційні учасники отримають на вказаний під час реєстрації телефонний номер смс-повідомлення від LWF. У повідомленні буде вказана адреса, дата та час, коли родина заявника в повному складі має приїхати для оформлення допомоги. Організатори наголошують, що явитися мають усі члени родини, включаючи дітей. При собі потрібно мати пакет документів: паспорт, Pesel, за потреби свідоцтво про інвалідність тощо.

Нижче подаємо телефонні номери, за якими ви можете надсилати заявки на допомогу. Нагадуємо, що для реєстрації потрібно вибрати одне місто й відправити одне повідомлення:

Gdańsk – +48 794 324 029

Bielsko-Biała – +48 731 776 735

Zgierz – +48 691 356 977

Bytom – +48 884 720 619

За матеріалами https://www.ukrainianinpoland.pl/uk/financial-aid-for-ukrainians-in-poland-from-the-lutheran-world-federation-uk/

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...