Перейти до публікації

В Вене отменили бесплатный проезд для украинцев


Alona

Рекомендовані повідомлення

С 1 октября истекает срок действия специального предложения, позволяющего украинцам бесплатно пользоваться общественным транспортом Вены и ж/д.

Теперь перемещение на общественном транспорте, а также железнодорожным транспорте Австрии (ÖBB) будет платным для украинцев в Австрии. Однако, бесплатный проезд все ещё будет доступен для первого въезда в Австрию или транзита в течение 24 часов.

Купить билет можно на сайте австрийской ж/д.

Что касается муниципального транспорта Вены, то билеты можно приобрести в кассах, автоматах, на сайте Wiener Linien или в приложении перевозчика.

Цены на проезд в общественном транспорте Вены

 Билет на день на все виды транспорта – €5,8

 Безлимитный билет на неделю – €17,1

 На месяц (31 деь с лбой даты) – от €18

 Студенческий (для студентов до 26 лет) – от €75, действует до 5 месяцев.

 «Климатический билет» – действет 8 дней, которые могут идут подряд. Начинает действовать после валидации и действует до часу ночи следующего дня, стоимость – €40,8 евро.

Для детей до 6 лет проезд бесплатный.

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

До уваги українців! Нові правила проїзду для українців Федеральною австрійською залізницею (далі ÖBB)!

Екстрений (терміновий) квиток на проїзд у поїздах ÖBB видаватиметься й надалі. При цьому діє наступне правило:

- Екстрений квиток видається тимчасово переміщеним особам з України, які прибувають поїздами з Чехії (в'їзд через Брецлав), Словаччини (в'їзд через Марчегг, Кітзеє) та Угорщини (в'їзд через Хедьєшхалом).

- Видача екстрених квитків здійснюється бригадами в поїздах. З 1 жовтня 2022 року видача екстрених квитків у квиткових касах Федеральної австрійської залізниці (ÖBB) припиняється.

- Квиток дійсний упродовж 24 годин від дати видачі для подальшого проїзду на поїздах ÖBB у межах Австрії або для поїздки в Німеччину (через Пассау, Зальцбург), Швейцарію (Buchs SG) або Італію (Brennero/Brenner, Tarvisio Boscoverde), і дійсний для проїзду у вагонах другого (2-ого) класу.

- Щоб уникнути скрутних ситуацій, що пов'язані з новими змінами, видача попереднього типу екстреного квитка в квиткових касах і квиткових автоматах головного вокзалу Відня (Vienna Hauptbahnhof), як і раніше, можлива до ❗️9 жовтня 2022 року ❗

Інформація за посиланням:

https://www.vor.at/aktuelles/news/befoerderung-von-gefluechteten-aus-der-ukraine-in-der-ostregion?fbclid=IwAR2zRgJ44E3aSXKtWRiMVt-v5-HkNDPCP4tWDzOKzMyZYIe-mjL0f1uyWZ8

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...