Alona Опубліковано: 30 січня Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня 12 часов назад, Віталій Гриб сказал: Добрий день.Оформив NIE та TIE зараз прохожу курс лікування від онкології,чи залишається можливість продовження лікування після закінчення терміну тимчасового захисту? Це треба дізнаватись у клініці, де ви проходите лікування, які в них умови Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Віталій Гриб Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 57 хвилин тому, Alona сказав: Це треба дізнаватись у клініці, де ви проходите лікування, які в них умови Я лікуюсь в державній медичній установі,та ідентифікуюсь за отриманим номером NIE,тому виникає питання чи залишиться NIE після закінчення терміну тимчасового захисту Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 31 січня Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 21 час назад, Віталій Гриб сказал: Я лікуюсь в державній медичній установі,та ідентифікуюсь за отриманим номером NIE,тому виникає питання чи залишиться NIE після закінчення терміну тимчасового захисту Можу порекомендувати Вам уточнити це питання за одним із цих контактів Контакти Іспанської комісії з допомоги біженцям — +91 555 06 98 / 91 555 29 08 Комітет запитів притулку в Іспанії — 91 446 46 08 Безплатна юридична консультація — 91 532 74 78 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Віталій Гриб Опубліковано: 31 січня Поділитись Опубліковано: 31 січня 5 годин тому, Alona сказав: Можу порекомендувати Вам уточнити це питання за одним із цих контактів Контакти Іспанської комісії з допомоги біженцям — +91 555 06 98 / 91 555 29 08 Комітет запитів притулку в Іспанії — 91 446 46 08 Безплатна юридична консультація — 91 532 74 78 Дякую Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Ange Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого Добрий день! Скажіть будь-ласка на кордоні з Польщою при виїзді в Україну не поставили штамп в паспорті, показала ТІЕ. Тимчасовий захист закінчується 04.03.24. Збираюсь їхати назад після 04.03 без ТІЕ по закордонному паспорту. Десь фіксується, що я в‘їхала в Україну, щоб вирахувати 90 днів безвізу. Як це доказати? Штампа з датою в‘їзду не має Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 12 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого В 10.02.2024 в 10:16, Ange сказал: Добрий день! Скажіть будь-ласка на кордоні з Польщою при виїзді в Україну не поставили штамп в паспорті, показала ТІЕ. Тимчасовий захист закінчується 04.03.24. Збираюсь їхати назад після 04.03 без ТІЕ по закордонному паспорту. Десь фіксується, що я в‘їхала в Україну, щоб вирахувати 90 днів безвізу. Як це доказати? Штампа з датою в‘їзду не має Так, в базі зафіксовано ваш перетин українцям, які мають тимчасовий захист, не ставлять відмітки, бо їм не потрібен відлік безвізових днів. Якщо у вас зараз закінчиться дія ТІЕ, то тільки при новому вʼїзді на теріторію ЄС у вас почнеться відлік 90 днів безвізу 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Ange Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 7 хвилин тому, Alona сказав: Так, в базі зафіксовано ваш перетин українцям, які мають тимчасовий захист, не ставлять відмітки, бо їм не потрібен відлік безвізових днів. Якщо у вас зараз закінчиться дія ТІЕ, то тільки при новому вʼїзді на теріторію ЄС у вас почнеться відлік 90 днів безвізу Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Ange Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 3 години тому, Alona сказав: Так, в базі зафіксовано ваш перетин українцям, які мають тимчасовий захист, не ставлять відмітки, бо їм не потрібен відлік безвізових днів. Якщо у вас зараз закінчиться дія ТІЕ, то тільки при новому вʼїзді на теріторію ЄС у вас почнеться відлік 90 днів безвізу Скажіть будь-ласка, тимчасовий захист закінчується 04.03.24,то коли я зможу виїхати в ЄС? Мені потрібно перебувати на Україні 90 днів і тільки потім 04.06.24 через 3 місяці я зможу виїхати в ЄС? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 13 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 19 часов назад, Ange сказал: Скажіть будь-ласка, тимчасовий захист закінчується 04.03.24,то коли я зможу виїхати в ЄС? Мені потрібно перебувати на Україні 90 днів і тільки потім 04.06.24 через 3 місяці я зможу виїхати в ЄС? Вам не потрібно перебувати певну кількість днів в Україні, ваш тимчасовий захист закінчується і ви в будь який зручний для вас день можете виїжджати з України, просто враховуйте, що після виїзду на території ЄС ви тепер зможете знаходитесь не більше 90 днів, тому, якщо ви плануєте знову отримувати тимчасовий захист - це треба зробити якнайшвидше після повернення в Іспанію Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.