Alona Опубліковано: 2 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2022 За проезд транспортных средств, перевозящих гуманитарную помощь в Украину, не нужно платить за платные дороги в Польше. Министерство инфраструктуры Польши сообщает, что с 1 июня пользователи транспортных средств с украинскими номерами на платных дорогах в Польше будут обязаны оплачивать дорожные сборы на условиях, применимых к другим участникам дорожного движения. ВАЖНО: Изменение не касается транспортных средств, перевозящих гуманитарную помощь гражданам Украины. Вне зависимости от страны регистрации такие транспортные средства не будут платить за платные дороги в Польше при условии предварительного уведомления за 24 часа. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Yuriy Опубліковано: 8 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2022 ️Оплатить проезд по платной дороге можно в специальных пунктах оплаты, которые располагаются при въезде на автомагистраль (шлагбаумы) или при въезде и выезде. При въезде нужно купить талон, который необходимо сохранять весь отрезок пути пути – он служит доказательством оплаты дороги. В случае отсутствия талона оплачивается максимальная стоимость дороги в зависимости от категории авто. Оплатить проезд можно как картой, так и наличными в евро, злотых или долларах. Сдача выдается только в злотых. Средняя стоимость проезда по магистрали/отрезку магистрали составляет 7 евро. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Інна Терлецька Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 Добрий вечір. Якщо я знаходжуся у Німеччині з дітьми, а в Польщі знаходиться машина з українською реєстрацією, на яку в мого чоловіка є довіреність (була видана в українському консульстві Словенії) , чи зможу я приїхати на громадському транспорті до Польщі, забрати машину і на ній вже повернутися з Польщі до Німеччини, чи тільки до України? У мене на руках є документи: довіреність на мого чоловіка, тех.паспорт, свідоцтво про шлюб, що підтверджує мою ступінь споріднення. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 22 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2022 9 часов назад, Інна Терлецька сказал: Добрий вечір. Якщо я знаходжуся у Німеччині з дітьми, а в Польщі знаходиться машина з українською реєстрацією, на яку в мого чоловіка є довіреність (була видана в українському консульстві Словенії) , чи зможу я приїхати на громадському транспорті до Польщі, забрати машину і на ній вже повернутися з Польщі до Німеччини, чи тільки до України? У мене на руках є документи: довіреність на мого чоловіка, тех.паспорт, свідоцтво про шлюб, що підтверджує мою ступінь споріднення. добрий вечір, зможете, у таких країнах як Німеччина чи Польща закони дозволяють користуватися машиною навіть якщо людина не є її власником і зайвих документів не треба Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.