Alona Опубліковано: 31 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2022 Jobcenter буде, умовно, вашим роботодавцем. Якщо маєте інший дохід, то зобов'язані надати відомості: звідки, у якому розмірі тощо. Ви зобов'язані будете відвідувати курси німецької мови, а після їх завершення шукати роботу. Jobcenter пропонуватиме Вам роботу, і ви зобов'язані туди відправляти Bewerbung (резюме). - Ви не маєте права пропускати/ігнорувати Termin. - Ви зобов'язані надавати свій лікарняний у Jobcenter у разі хвороби. - Вам оплачують житло, курси, навчання, дають допомогу у розмірі прожиткового мінімуму. - Якщо Ви знаходите роботу, Вас не позбавляють миттєво допомоги, ваш Berater (консультант) проводить перерахунок. - Після 3 Ваших відмов від наданих вакансій від відомства вас можуть позбавити допомоги (30%). - Ви не маєте права залишати Німеччину, не повідомивши вашого Berater. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
TatianaN Опубліковано: 3 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2022 Добрый вечер! Я сейчас проживаю в Нидерландах в лагере для беженцев имею статус временной защиты. Если я здесь откажусь от статуса и приеду в Германию в лагерь то дадут ли мне социальные льготы для беженцев из Украины по 24 параграфу? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 5 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 5 червня 2022 В 03.06.2022 в 22:02, TatianaN сказал: Добрый вечер! Я сейчас проживаю в Нидерландах в лагере для беженцев имею статус временной защиты. Если я здесь откажусь от статуса и приеду в Германию в лагерь то дадут ли мне социальные льготы для беженцев из Украины по 24 параграфу? Добрый вечер, для начала вам необходимо отказаться от статуса в Нидерландах, и уточнить заранее в той земле, куда вы планируете прибыть в Германию, принимают ли они тех, кто ранее получил статус в другой стране Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
TatianaN Опубліковано: 5 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2022 добрый день! я пыталась найти официальную службу которая смогла бы мне ответить но увы, муниципалитет отвечает только за свой город, а в какой другой обратиться я не могу найти ссылку. вы можете мне помочь дать ссылку на официальный орган власти куда я могла бы обратиться? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Iryna6 Опубліковано: 5 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2022 (змінено) Доброго дня підкажіть будь ласка якщо я приїхала з донькою у Чехію та отримала прихисток отримувала двічі соц допомогу,але тут нема роботи і я дуже хочу переїхати у Німеччину на постійне місце проживання .Чи прийме мене Німеччина чи надасть прихисток по параграфу 24 ? Змінено 5 червня 2022 користувачем Iryna6 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 5 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 5 червня 2022 8 часов назад, TatianaN сказал: добрый день! я пыталась найти официальную службу которая смогла бы мне ответить но увы, муниципалитет отвечает только за свой город, а в какой другой обратиться я не могу найти ссылку. вы можете мне помочь дать ссылку на официальный орган власти куда я могла бы обратиться? Найти необходимый социаламт вы можете перейдя по этой ссылке https://bamf-navi.bamf.de/de/Themen/Behoerden/ Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 5 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 5 червня 2022 8 часов назад, Iryna6 сказал: Доброго дня підкажіть будь ласка якщо я приїхала з донькою у Чехію та отримала прихисток отримувала двічі соц допомогу,але тут нема роботи і я дуже хочу переїхати у Німеччину на постійне місце проживання .Чи прийме мене Німеччина чи надасть прихисток по параграфу 24 ? Треба заздалегідь дізнаватися, чи приймає ще українців той регіон в Німеччині, в який ви плануєте їхати Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
AlenaBorovik Опубліковано: 6 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 червня 2022 22 часа назад, Alona сказал: Треба заздалегідь дізнаватися, чи приймає ще українців той регіон в Німеччині, в який ви плануєте їхати Добрый вечер. Проживаю в приграничной с Россией зоне в Украине. Хочу уехать в Германию с несовершенно летним ребенком. Куда именно не знаю. Как узнать где могут нас принять ? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 7 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 7 червня 2022 11 часов назад, AlenaBorovik сказал: Добрый вечер. Проживаю в приграничной с Россией зоне в Украине. Хочу уехать в Германию с несовершенно летним ребенком. Куда именно не знаю. Как узнать где могут нас принять ? Добрый день, рекомендуют выбирать не крупные города, в которых много уже беженцев, а маленькие города и деревни Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
AlenaBorovik Опубліковано: 7 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2022 1 час назад, Alona сказал: Добрый день, рекомендуют выбирать не крупные города, в которых много уже беженцев, а маленькие города и деревни Спасибо за рекомендацию. А я могу связаться с кем то и уточнить какой именно городок может нас поместить или это только по приезду распределят? И куда обратиться за помощью когда приехала в Берлин? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 7 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 7 червня 2022 33 минуты назад, AlenaBorovik сказал: Спасибо за рекомендацию. А я могу связаться с кем то и уточнить какой именно городок может нас поместить или это только по приезду распределят? И куда обратиться за помощью когда приехала в Берлин? поискать места, где принимают украинских беженцев, вы можете здесь Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Людмила ярмийчук Опубліковано: 9 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 Здравствуйте, приехала из Украины в Италию,пока получила только кодиче фискале,,материальной помощи не получала.Могу ли я рассчитывать на помощь в Германии? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 10 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня 2022 16 часов назад, Людмила ярмийчук сказал: Здравствуйте, приехала из Украины в Италию,пока получила только кодиче фискале,,материальной помощи не получала.Могу ли я рассчитывать на помощь в Германии? здравствуйте, если вы закроете регистрацию в Италии и заново откроете в Германии - можете Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.