Alona Опубліковано: 31 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2022 Щоб отримати виплату, достатньо буде після отримання SMS зайти в будь-яке поштове відділення та пред’явити закордонний паспорт, ( за відсутності закордонного паспорту - тимчасове посвідчення особи отримане у українському консульстві ) речевута з кодічє фіскалє (або пермесо, хто вже отримав) У вас буде 2 місяці, щоб отримати фінансову підтримку, після чого внесок буде скасовано. Подробиці читайте тут https://www.protezionecivile.gov.it/it/comunicato-stampa/protezione-civile-al-lerogazione-del-contributo-gli-ucraini-0 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Наталья Тону Опубліковано: 9 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 В 31.05.2022 в 08:51, Alona сказал: Щоб отримати виплату, достатньо буде після отримання SMS зайти в будь-яке поштове відділення та пред’явити закордонний паспорт, ( за відсутності закордонного паспорту - тимчасове посвідчення особи отримане у українському консульстві ) речевута з кодічє фіскалє (або пермесо, хто вже отримав) У вас буде 2 місяці, щоб отримати фінансову підтримку, після чого внесок буде скасовано. Подробиці читайте тут https://www.protezionecivile.gov.it/it/comunicato-stampa/protezione-civile-al-lerogazione-del-contributo-gli-ucraini-0 Добрый день я подала на выплату,але выплата пришла только мне, а на детей не пришла так как в подаче документов в этой платформе у меня не были указаны 2 несовершеннолетних детей и програма не дала доступ что бы их вписать. Что можно сделать что бы я получила выплату на детей тоже ???? nataliatonu795@gmail.com Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 10 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня 2022 11 часов назад, Наталья Тону сказал: Добрый день я подала на выплату,але выплата пришла только мне, а на детей не пришла так как в подаче документов в этой платформе у меня не были указаны 2 несовершеннолетних детей и програма не дала доступ что бы их вписать. Что можно сделать что бы я получила выплату на детей тоже ???? nataliatonu795@gmail.com добрый день, вам необходимо теперь обратиться в госорган, в котором выдают регистрацию, и предоставить недостающие документы на детей Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Константинова Юля Опубліковано: 19 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2022 Скажите пожалуйста после регистрации через какое время дают выплаты? Одним дали,а я ещё жду. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Константинова Юля Опубліковано: 21 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2022 Якщо мені допомагали в Caritas продуктами то грошову допомогу мені дадуть? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Yuriy Опубліковано: 22 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2022 19.07.2022 в 21:45, Константинова Юля сказав: Скажите пожалуйста после регистрации через какое время дают выплаты? Одним дали,а я ещё жду. Добрый день, да, помощь в Каритас не исключает выплаты. К сожалению, многие сталкиваются с задержками в выплатах, сроки непредсказуемы. 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.