Alona Опубліковано: 24 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2022 Надавши посвідку на тимчасове проживання (APS), ви користуєтеся повним покриттям витрат на медичне обслуговування завдяки медичній страховці Assurance Maladie в рамках універсальної системи захисту здоров’я (Puma) та додаткового солідарного медичного страхування (CSS) Медичне страхування забезпечує повнe необхідне вам лікування, таке як консультації у лікаря, хірурга-стоматолога, акушера, а також, отримання ліків за рецептом чи лабораторні обслідування. Медичне страхування покриває витрати, пов’язані з вашими окулярами, зубними протезами, слуховими апаратами та медичними приладами. Ви також можете скористатися медичною та психологічною підтримкою. Якщо у вас ще нема дозволу на тимчасове проживання із зазначенням «одержувач тимчасового захисту», а вам необхідна невідкладна чи поточна медична допомога, вам недбхідно звернутися до найближчої державної лікарні, маючи при собі паспорт чи інше посвідчення особистості. Зверніться до найближчої каси Caisse Primaire d’Assurance Maladiе або на сайті ameli.fr. Інформація від порталу Pour l'Ukraine Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ViktoriyaLe Опубліковано: 29 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2022 Доброго дня, Я українка, маю посвідку на тимчасове проживання (APS), страховку Assurance Maladie та додаткове солідарне медичне страхування. У мене виникли проблеми із зором і я взяла візит до офтальмолога у клініці Ovision Lyon. За підсумками обстеження лікар виявив катаракту лівого ока та порадив зробити операцію. Я спитала чи є це платно для мене, адже у моєму attestation медичного страхування написано "CSS sans participation financiere du ..." - "без фінансової участі до ...". Доктор порадив звернутися з цим питанням безпосередньо до страхової компанії. Я не можу знайти на сайті ameli.fr ніякої адреси для листування. Щось можете порадити? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 1 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2022 В 29.07.2022 в 12:17, ViktoriyaLe сказал: Доброго дня, Я українка, маю посвідку на тимчасове проживання (APS), страховку Assurance Maladie та додаткове солідарне медичне страхування. У мене виникли проблеми із зором і я взяла візит до офтальмолога у клініці Ovision Lyon. За підсумками обстеження лікар виявив катаракту лівого ока та порадив зробити операцію. Я спитала чи є це платно для мене, адже у моєму attestation медичного страхування написано "CSS sans participation financiere du ..." - "без фінансової участі до ...". Доктор порадив звернутися з цим питанням безпосередньо до страхової компанії. Я не можу знайти на сайті ameli.fr ніякої адреси для листування. Щось можете порадити? спробуйте пошукати на їх офіційному сайті інформацію про операції чи пошукати їх контактний телефон Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ViktoriyaLe Опубліковано: 1 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2022 на офіційному сайті немає адресі e-mail, тільки для листування та адреси офісів. Телефон загальний є, однак я володію французською на рівні В1, який як по мені, не дозволяє вільно спілкуватися на медичні теми зі специфічними термінами. Окрім того, я вважаю, що паперове підтвердження більш переконає доктора. в будь якому разі, дякую за відгук. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Yuriy Опубліковано: 1 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2022 9 хвилин тому, ViktoriyaLe сказав: на офіційному сайті немає адресі e-mail, тільки для листування та адреси офісів. Телефон загальний є, однак я володію французською на рівні В1, який як по мені, не дозволяє вільно спілкуватися на медичні теми зі специфічними термінами. Окрім того, я вважаю, що паперове підтвердження більш переконає доктора. в будь якому разі, дякую за відгук. У них есть чат с оператором на сайте для ведения онлайн переписки. Попробуйте воспользоваться им. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
ViktoriyaLe Опубліковано: 1 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2022 1 хвилину тому, Yuriy сказав: У них есть чат с оператором на сайте для ведения онлайн переписки. Попробуйте воспользоваться им. Дякую Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.