Перейти до публікації

В Нижній Австрії різке зростання кількості злому автомобілів


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Поліція Нижньої Австрії повідомила про значне зростання кількості злому автомобілів, яке зросло приблизно на 100% порівняно з попереднім роком.

Цей сплеск слідує вже занепокоєній тенденції більш ніж на 20% зростання майнових злочинів, включаючи 380 викрадених автомобілів. Хоча поліція нещодавно затримала двох словацьких підозрюваних у віці 49 і 72 років, причетних до принаймні 16 вторгнень, офіційні особи підкреслюють, що ці арешти є лише невеликою частиною проблеми.

Слідчі приписують багато з цих злочинів молодіжним бандам з Відня, які їздять до Нижньої Австрії, щоб націлитися на транспортні засоби. Ситуація ускладнюється тим, що деякі правопорушники не досягли віку кримінальної відповідальності, що обмежує поліцію для притягнення до відповідальності. Офіцери зазначили, що власники автомобілів часто полегшують злодіям, залишаючи ключі всередині своїх автомобілів, особливо в сільській місцевості.

З наближенням похмурих місяців поліція готується до посилення кримінальної активності на ранньому світанку, створюючи спеціальну оперативну групу для боротьби з цими правопорушниками.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...