Sofia_Petrenko Опубліковано: 16 вересня Поділитись Опубліковано: 16 вересня Топ-10 країн за якістю життя: 1. Люксембург — високі показники купівельної спроможності, безпеки та якості охорони здоров’я; 2. Нідерланди — сильна економіка та високий рівень життя; 3. Данія — відзначається чудовою соціальною підтримкою та безпекою; 4. Оман — високий рівень безпеки та купівельної спроможності; 5. Швейцарія — відома стабільністю та чудовою системою охорони здоров’я; 6. Фінляндія — сильний соціальний захист та якість життя; 7. Ісландія — стабільна економіка та соціальна підтримка; 8. Австрія — поєднання безпеки, здоров’я та економічної стабільності; 9. Норвегія — високий рівень життя та соціального захисту; 10. Швеція — стабільна економіка та високий рівень життя. Україна займає 66-ту позицію, що свідчить про стабільний, але все ж нижчий рівень життя порівняно з європейськими країнами. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.