Перейти до публікації

Як укласти декларацію з сімейним лікарем у Польщі?

Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

У Польщі кожен має право обрати свого сімейного лікаря.

Ось як можна укласти декларацію:

1. Оберіть лікаря. Це може бути спеціаліст, рекомендований знайомими, або лікар із клініки поблизу.

2. Заповніть декларацію. Форму можна знайти в клініці або завантажити на сайті Національного фонду здоров’я (NFZ). Приготуйте паспорт та номер PESEL.

3. Подайте документи. Ви можете здати декларацію особисто, надіслати поштою або електронною поштою.

Зміна лікаря. Змінити сімейного лікаря можна до трьох разів на рік безкоштовно. Якщо зміни відбуваються частіше, може стягуватися плата.

Не забудьте укласти декларацію також з медсестрою та акушеркою для комплексного підходу до вашого здоров’я!

Дбайте про своє здоров'я та здоров'я вашої родини, вибравши надійного медичного партнера в Польщі.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

• Створити...