Sofia_Petrenko Опубліковано: 6 серпня Поділитись Опубліковано: 6 серпня У Польщі кожен має право обрати свого сімейного лікаря. Ось як можна укласти декларацію: 1. Оберіть лікаря. Це може бути спеціаліст, рекомендований знайомими, або лікар із клініки поблизу. 2. Заповніть декларацію. Форму можна знайти в клініці або завантажити на сайті Національного фонду здоров’я (NFZ). Приготуйте паспорт та номер PESEL. 3. Подайте документи. Ви можете здати декларацію особисто, надіслати поштою або електронною поштою. Зміна лікаря. Змінити сімейного лікаря можна до трьох разів на рік безкоштовно. Якщо зміни відбуваються частіше, може стягуватися плата. Не забудьте укласти декларацію також з медсестрою та акушеркою для комплексного підходу до вашого здоров’я! Дбайте про своє здоров'я та здоров'я вашої родини, вибравши надійного медичного партнера в Польщі. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.