Перейти до публікації

Про медицину в Ірландії


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Швидка допомога

Муніципальна швидка допомога в Ірландії (112, 999) є безкоштовною для всіх, але виклик повинен бути обґрунтований реальною небезпекою для життя.

 

В іншому випадку за виїзд бригади доведеться заплатити приблизно €130.

Якщо стан пацієнта не загрожує життю, слід звернутися до сімейного лікаря, де пацієнтів з гострими симптомами приймають поза чергою.

 

Поза робочими годинами екстрена медична допомога надається у відділеннях чергових лікарень. Якщо пацієнту важко пересуватися, можна запросити лікаря додому у вечірній час для надання необхідної медичної допомоги.

 

Як записатися на прийом до лікаря?

У приватних практиках в Ірландії діють свої правила прийому, і зазвичай на прийом до сімейного лікаря записуються заздалегідь, через телефон або сайт.

Іноземному громадянину перед візитом до лікаря необхідно оформити медичну картку в муніципальній службі охорони здоров'я, надавши особисті дані, такі як ПІБ, контактний телефон, адресу постійного проживання та унікальний персональний ідентифікатор (PPS).

До заявки додається згода обраного вами лікаря включити вас до списку постійних клієнтів. Якщо ви не обрали лікаря самостійно, вам призначать одного з зареєстрованих GP за вашим місцем проживання.

Електронні медичні картки спрощують запис на прийом, оскільки вся інформація зберігається в цифровій базі, що економить час на формальні питання.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...