Перейти до публікації

Правила проходження техогляду за кордоном до авто з українською реєстрацією


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Польща. Водії транспортних засобів з українською реєстрацією будуть зобов’язані сплатити штраф від 1 000 злотих. Після перереєстрації стане необхідним обов’язковий регулярний техогляд авто: для нових машин — через 3 роки після реєстрації, для вживаних — кожен рік.

 

Німеччина. Для українців, які перереєструють авто, технічний огляд транспортного засобу стане обов’язковим. До цього необхідно звернутися до найближчого сервісного центру (Werkstatt), який має дозвіл на проведення такого роду перевірок.

 

• Проходження техогляду для українських авто в Чехії не є обов'язковим. Це пов'язано з тим, що Україна не є членом ЄС, а для авто з країн, які не є членами ЄС, техогляд в Чехії не вимагається.

 

• Українські водії в Великобританії зобов’язані перереєструвати авто через 3 роки після переїзду в країну. Процедура реєстрації включає в себе технічний огляд транспортного засобу на предмет відповідності британським стандартам безпеки.

 

Майте на увазі, що у Великобританії вас можуть оштрафувати на суму до 1000 фунтів стерлінгів за керування транспортним засобом без дійсного ТО.

 

Литва. Тимчасовий захист, наданий біженцям з України, є підставою користування автомобілем без литовської реєстрації. Проте якщо ви вирішили отримати литовські номерні знаки, необхідною умовою для цього буде техогляд авто.

 

• У Нідерландах можна користуватися авто на українських номерах, якщо зареєструвати його. При цьому, водія буде звільнено від податку на машину. Після реєстрації авто, водієві буде надано спеціальний лист, який необхідно возити з собою.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...