Перейти до публікації

В Австрії спростили працевлаштування для українських біженців


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Схвалений Федеральною радою (верхньою палатою парламенту) законопроект передбачає поправки до закону про працевлаштування іноземців.

При цьому їхньою метою є забезпечення необмеженого доступу до австрійського ринку праці для українських переселенців, які вже добре інтегрувалися у трудову сферу.

Отже, українці зможуть отримувати "червоно-біло-червону – картку плюс" – один з австрійських дозволів на проживання, що дозволяє жити та працювати в країні як самозайнятий чи найнятий працівник, не будучи обмеженим конкретною компанією чи місцезнаходженням та з можливістю зміни роботодавця у будь-який час.

Для того, щоб отримати цей документ, українські переселенці, які зараз мають посвідчення особи для переміщених осіб ("блакитну картку"), мають протягом останніх двох років пропрацювати принаймні 12 місяців, маючи повне страхування та повну зайнятість та забезпечити себе самостійно.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...