Перейти до публікації

Новий проїзний квиток за 49 євро у Франції


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Проїзний вартістю 49 € на місяць дає необмежений доступ до всіх поїздів TER та Intercités по всій Франції.

Програма, оголошена урядом та регіонами, діятиме з 1 липня по 31 серпня.

Усі молоді люди віком від 16 до 27 років включно, незалежно від національності, зможуть скористатися Rail Pass, щоб відкрити для себе Францію. Проїзний вже у продажу. За 49 євро на місяць власники абонементу зможуть необмежено їздити поїздами другого класу TER (Regional Express Transport) та Intercités.

Поїзди Intercités також доступні за додаткову плату в розмірі 19,50 євро, якщо ви бажаєте скористатися кушетом. У деяких регіонах абоненти цього проїзного квитка можуть користуватися навіть потягами, маркованими TER. Ця послуга дозволяє мандрівникам виявляти екологічну відповідальність, віддавати перевагу громадському транспорту та скорочувати свій "карбоновий слід".

 

Як купити та використовувати Rail Pass?

Виконуйте інструкції на кожному кроці, щоб організувати свою подорож якнайкраще.

📍Зайдіть на один із двох наступних туристичних сайтів: Sncfconnect або Trainline. Як тільки ви опинитеся на сторінці пропозицій абонементів, натисніть на пакет Rail Pass.

📍 Потім вам потрібно буде вибрати дату початку дії абонементу (він буде дійсний протягом 31 дня поспіль), а також заповнити ряд даних про вашу особу.

 

Після придбання Rail Pass ви хочете забронювати поїзд?

📍Тоді при покупці просто вкажіть номер вашого Rail Pass.

📍Оформіть замовлення. Квиток коштуватиме 0 євро.

📍 На борту поїзда пред'явіть Rail Pass (на телефоні або в роздрукованому вигляді), квиток на поїзд і документ, що засвідчує особу.

 

Проїзний можна використовувати протягом 31 дня з моменту покупки. Якщо ви активуєте його, наприклад, 2 липня, ви матимете час скористатися ним до 3 серпня! Оновлювати проїзний можна до кінця серпня.

 

Подорожуйте практично по всій Франції

В акції беруть участь усі регіони Франції, за винятком Іль-де-Франса, який не захотів брати участь у першому випробуванні. Виняток становлять деякі регіональні поїзди TER (Версаль, Рамбуйє, Лонгвіль, Шато-Тьєррі, Мант-ла-Жолі тощо). Ви також можете використовувати Rail Pass для міжрегіональних поїздок TER, які починаються або закінчуються в регіоні Іль-де-Франс (наприклад, Орлеан - Париж). Проїзний дійсний для поїздок TER, які розпочинаються або закінчуються на станціях в інших країнах (Базель, Женева, Вентимілья, Валлорбе).

 

Нарешті, деякі залізничні послуги не включені до проїзної, наприклад TGV INOUI, OUIGO та RER/Transiliens.

 

Ця послуга, запроваджена французьким урядом, дозволяє здійснювати необмежену подорож за нижчою ціною. Очікується, що за літо буде продано 700 тисяч абонементів Pass Rail. Якщо пропозиція виявиться успішною, її обіцяють продовжити на наступні роки.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...