Перейти до публікації

Як заощадити на поїздках у Німеччині?


Alona

Рекомендовані повідомлення

У Німеччині існують програми, які спрощують користування громадським транспортом для громадян і гостей країни. Так, по країні діє проїзний за 49 євро, а в столиці - Берліні - за 29 євро.

 

Проїзний за 29 євро

Такий проїзний знову почне працювати з 1 липня виключно в зоні Берліна. Квиток купується щомісяця є за прикладом передплати: після реєстрації з вашого рахунку списуватиметься 29 євро щомісяця. Зверніть увагу, що квиток вартістю 29 євро має мінімальну передплату на один рік, тому ви можете скасувати її тільки через 12 місяців.

Ви можете замовити квиток вартістю 29 євро тут, на вебсайті BVG, через один із застосунків BVG (BVG Fahrinfo, BVG Ticket-App або BVG Jelbi) або на касі. 

 

Проїзний за 49 євро по всій Німеччині

Він охоплює всю країну. Проїзний також відомий як Deutschlandticket. Він дає доступ до всього громадського транспорту по всій країні за винятком більшості швидкісних поїздів ICE, IC або EC. Ось на яких швидкісних рейсах можна використовувати квиток:

• Берлінський головний вокзал та Ельстервердський вокзал;

• Головний залізничний вокзал у містах Потсдам і Котбус;

• Берлін Зюдкройц і Пренцлау;

• Пороми BVG: водний громадський транспорт Берліна.

Ви можете придбати підписку на квитки на вебсайті Deutsche Bahn, у застосунку Deutsche Bahn Navigatorабо в туристичних центрах Deutsche Bahn по всій країні.

 

Знижки на проїзні

Якщо ви працюєте в компанії де щонайменше 5 співробітників, ви та колеги маєте право оформити Firmenticket (або "квиток компанії") для Deutschlandticket, вартість якого знижується до 34,30 євро на місяць. Що стосується квитка вартістю 29 євро, то знижка Firmenticket на нього не надається.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...