Перейти до публікації

Чи можна отримати адмінпослуги без військового квитка?


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Міністр юстиції України Денис Малюська закликав людей не вестися на такі інформаційні вкиди. Він заявив, що повідомлення про перелік конкретних державних послуг, які нібито неможливо отримати без військово-облікового документа, є фейковими. Він закликав українців не вірити такій інформації. 

"У Telegram-каналах з посиланням на мене розганяють фейк із переліком конкретних послуг, які нібито будуть неможливі без військово-облікового документа (включно з послугами нотаріусів або ДРАЦСів). Це класичний фейк і ІПСО", - зазначив політик на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, окремі послуги є обмеженими, проте інші не будуть обмежуватися за списками, які опублікували та придумали Telegram-канали. 

"Не ведіться і слідкуйте за нормативно-правовими актами. Якась ера дезінформації настала, одні спростування/пояснення пишу. Особливо сподобалась теза що без військового квитка не надаватиметься міжнародна правова допомога. Думаю усі втікачі від кримінального переслідування оцінять", - додав Малюська. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...