Перейти до публікації

У Німеччині спрощують умови міграції


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Німеччина запроваджує схему спрощеної міграції, щоб залучити кадри з країн, що не входять до ЄС. Вже з 1 червня в Німеччині почала діяти схема Chancenkarte («Карта можливостей»), яка дає змогу кваліфікованим працівникам з-поза меж Європи, приїжджати в пошуках роботи. 

 

Як взяти участь у програмі:

Для участі у програмі Chancenkarte заявники повинні мати щонайменше два роки професійної підготовки або університетський диплом, який визнається в країні, де він був отриманий. Крім того, іноземці повинні володіти німецькою або англійською мовою.

Кандидатури заявників оцінюватимуться на основі мовних навичок, професійного досвіду, віку та зв’язків з Німеччиною. Для отримання Chancenkarte необхідно набрати щонайменше шість балів. 

Власники цієї карти зможуть в'їхати до Німеччини для пошуку роботи на термін до одного року, маючи право працювати до 20 годин на тиждень.

Головною відмінністю схеми є те, що нерезиденти ЄС, які бажають працювати в Німеччині, тепер не повинні пред’являти контракт із німецькою компанією перед отриманням дозволу на в'їзд.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...