Перейти до публікації

Як українцям отримати громадянство Швеції?


Alona

Рекомендовані повідомлення

Нещодавно уряд Швеції запропонував зміни до законодавства, які впроваджують суворіші вимоги для отримання громадянства та посилюють захист вразливих груп. Ці реформи можуть набути чинності 1 жовтня 2024 року, вони мають на меті запобігти легкому отриманню громадянства серйозними злочинцями, а також захистити жертв утисків, пов'язаних із захистом честі.

Наразі кандидати мають безумовне право на отримання громадянства після виконання відносно м'яких критеріїв. Однак змінений закон надасть владі повноваження відмовляти або відкликати це право у осіб, підозрюваних або засуджених за злочини, які загрожують безпеці Швеції.

Реформи також торкнуться осіб з доведеними зв'язками з групами та організаціями, що вважаються загрозою національній безпеці. На додаток до цього, нові законодавчі зміни ускладнять примусове позбавлення громадянства вразливих груп населення.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...