Перейти до публікації

Українці у Франції планують бойкотувати участь росіян в Олімпіаді


Alona

Рекомендовані повідомлення

Українська громада Франції готується бойкотувати участь спортсменів з Росії та Білорусі під нейтральним прапором в Олімпійських іграх-2024 у Парижі, які відбудуться з 26 липня по 11 серпня 2024 року.

У Парижі французи й українці готуються до Олімпійських ігор, працюючи рука в руку. Українці в Парижі планують зустрічі з нашими українськими спортсменами й вболівати за них, але водночас ми разом з мерією Парижа готуємося до протестів проти приїзду російських і білоруських спортсменів, під яким прапором вони б не були, – розповів віце-президент Світового конгресу українців в Західній Європі Володимир Когутяк. 

Кількість людей в Парижі подвоїться під час Олімпіади, адже очікується близько 10 мільйонів туристів на цей період. Для нашої громади це буде ще один шанс провести багато різних заходів в публічних місцях, що б вкотре нагадати кожному, що Олімпіада відбувається в Парижі під мирним небом лише тому, що Україна захищає його, – підсумував віцепрезидент СКУ в Західній Європі.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...