Перейти до публікації

За які наклейки на автомобілях в Іспанії можна отримати штраф?


Alona

Рекомендовані повідомлення

Ситуація складніша, ніж здається. Дорожнє керування Іспанії встановлює свої вимоги та заборони щодо певних видів наклейок.

По-перше, наклейки ITV та ті, що містять інформацію про екологічні викиди, повинні бути розміщені на лобовому склі в певних місцях. Наприклад, наклейка ITV повинна бути у верхньому правому куті, а наклейка з інформацією про викиди - у правому нижньому кутку.

Якщо будь-яка з цих наклейок обмежує видимість водія, штраф може становити до 200 €, залежно від обставин.

Заборонені також світловідбиваючі наклейки на кузові, оскільки вони можуть призвести до спантеличення або засліплення інших водіїв вночі. Світловідбиваючий матеріал на дорогах призначений лише для дорожніх знаків або захисних жилетів.

Додатково не дозволяється використання наклейок, які можуть бути пов'язані зі швидкістю. Наприклад, вас можуть оштрафувати за використання наклейок, що нагадують гоночні номери.

Таким чином, ця заборона може стосуватися навіть наклейок з іменами та групою крові на склі, які часто використовуються у перегонах.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Підкажіть, будь ласка, які зараз приймають  центри прийома біженців з України? В яких містах, які організації? Дякую за відповідь

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 20.04.2024 в 12:56, LiliyaL сказал:

Підкажіть, будь ласка, які зараз приймають  центри прийома біженців з України? В яких містах, які організації? Дякую за відповідь

Ось ці центри прийому ще працюють:

CREADE Барселона: 93 238 21 99 – з 8:00 до 18:00. Центр Головного відділу соціального забезпечення Сант Фруктуос, вул. 78-80, поштовий індекс 08004, Барселона

CREADE Малага: 628 216 478 – з 8:00 до 18:00. Палац виставок та конгресів на проспекті Ортега і Гассет 201, Малага

CREADE Мадрид-Посуело: 666 800 194 – з 9:00 до 17:00. Навчальний центр соціального забезпечення, дорога від Карабанчеля до Араваки, 91. 20223 Посуело-де-Аларкон.

CREADE Аліканте-Торрев’єха: 96 522 47 89 – з 8:00 до 18:00. Головне відділення соціального забезпечення на вул. Урбано Аррегі, 8, 03185, Торрев’єха.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...