Перейти до публікації

Вагітність і пологи в Австрії


Alona

Рекомендовані повідомлення

При наявності повноцінної медичної страховки (ÖGK та інші), це не потребує додаткових витрат для вас.

Фактично, це все є дорогим, але всі необхідні витрати оплачує австрійська система медичного страхування. Ми говоримо, звісно, про заклади та фахівців, які працюють через систему австрійської страховки. У випадку відсутності медичної страховки або при наявності звичайної туристичної страховки це може бути дуже витратно, оскільки медичні послуги у Австрії є дорогими.

Страховка охоплює всі етапи: підготовку до вагітності, нагляд вагітності гінекологом, всі необхідні обстеження та аналізи, а також сам процес пологів у лікарні. На завершальному етапі страховка оплачує перебування у лікарні (включаючи харчування для матері), всі необхідні медичні процедури (включаючи кесарево розтин та інші) і навіть базовий одяг для новонародженої дитини. Тобто вам не потрібно приносити багато речей у лікарню.

Додаткові витрати можуть виникнути за додаткові обстеження під час вагітності, які не включені у страховку, але це є добровільними і проводяться на ваш розсуд. Також ви можете оплатити курси для батьків, які також є добровільними.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...