Sofia_Petrenko Опубліковано: 9 квітня Поділитись Опубліковано: 9 квітня Безкоштовна інформаційна гаряча лінія працює щодня для українців у Чехії Графік роботи: ПН- ПТ - з 17.00 до 20.00 СБ- НД - з 11.00 до 14.00 +420 480 021 004. Також, є можливість залишити голосове повідомлення з вашим питанням поза робочим часом, і спеціалісти зв'яжуться з вами для надання інформації Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Marimari Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 09.04.2024 в 12:50, Sofia_Petrenko сказав: Безкоштовна інформаційна гаряча лінія працює щодня для українців у Чехії Графік роботи: ПН- ПТ - з 17.00 до 20.00 СБ- НД - з 11.00 до 14.00 +420 480 021 004. Також, є можливість залишити голосове повідомлення з вашим питанням поза робочим часом, і спеціалісти зв'яжуться з вами для надання інформації Доброго дня! Скажіть будь-ласка,можу я наразі приїхати до Чехії і оформити тимчасовий захист?ми багатодітна сімья,виїхали з України після 24.02.22 до Болгарії,де пробули 2 місяці(мали тимчасовий захист)потім поїхали до Туреччини де і надалі знаходились по теперішній час.Заздалегіть дякую за відповідь) Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 21 час назад, Marimari сказал: Доброго дня! Скажіть будь-ласка,можу я наразі приїхати до Чехії і оформити тимчасовий захист?ми багатодітна сімья,виїхали з України після 24.02.22 до Болгарії,де пробули 2 місяці(мали тимчасовий захист)потім поїхали до Туреччини де і надалі знаходились по теперішній час.Заздалегіть дякую за відповідь) Доброго дня! так, можете, Чехія приймає біженців з інших країн, тільки треба відмовитись заздалегідь від реєстрацій в минулих країнах Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.