Перейти до публікації

У Чехії зареєструвати автомобіль на нового власника можна буде онлайн


Alona

Рекомендовані повідомлення

У Чехії можна буде зареєструвати автомобіль на нового власника онлайн. Якщо ви плануєте купити або продати автомобіль, з середини лютого ви зможете внести необхідні зміни до реєстру автомобілів без паперової неприємності. Нові можливості онлайн-реєстру автомобілів будуть доступні з понеділка, 12 лютого, підтвердило Міністерство транспорту.

Через Транспортний портал, де особа реєструється, використовуючи, наприклад, банківську ідентифікацію особи, можна буде подати заявку на передачу автомобіля іншій особі, реєстрацію автомобіля після покупки в Чехії або імпорту з-за кордону.

При поданні заявки в електронному вигляді адміністративний збір буде на 20% менший. Зараз він становить 800 крон при реєстрації або переписці транспортного засобу в органах влади.

Крім того, тепер можна повідомити, наприклад, про зняття автомобіля з експлуатації або про втрату, знищення або крадіжку реєстраційного знака автомобіля. У разі крадіжки автомобіля також можна буде подати заявку на отримання нового свідоцтва про реєстрацію автомобіля.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...