Перейти до публікації

В Візбадені відбудеться безкоштовний показ українського спектаклю «Закрите небо»


Alona

Рекомендовані повідомлення

Друзі, маємо чудову новину!
 

16.03.2024 о 19:00 у приміщенні Georg-Buch-Haus за адресою: Wellritzstraße 38, 65187 Wiesbaden відбудеться ще один показ неймовірно чутливої та емоційної вистави «Закрите небо» (вже давно НЕ) аматорського театру Деметріос з міста Майнц.

 16 березня - ще одна дата, яка відгукується біллю в серці кожного українця. Рівно два роки тому, 16.03.2022 російські військові здійснили авіаудар по будівлі Маріупольського драматичного театру. Саме в цей день ми просимо всіх небайдужих не залишатися осторонь цієї події. Разом ми вшануємо загиблих у трагедії хвилиною мовчання. Саме в цю трагічну дату виставу «Закрите небо» мають побачити якомога більше людей, тому приходьте самі та запрошуйте знайомих.

Вхід на виставу - безкоштовний, але ви можете взяти з собою іграшку, як символічний жест — нагадування про єдину найулюбленішу іграшку, яку могли взяти з собою діти, коли йшли в укриття Маріупольського театру. Всі іграшки будуть розміщені біля сцени під час вистави.  Після вистави всі іграшки будуть надіслані дітям і військовим у прифронтові міста. Як завжди - вітаються донати. Вистава відбудеться українською мовою з німецькими субтитрами.

IMG_8601.jpeg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
×
×
  • Створити...