Перейти до публікації

Штрафи у Швейцарії


Alona

Рекомендовані повідомлення

У Швейцарії штрафи за порушення законів та правил можуть бути накладені як на фізичних, так і на юридичних осіб. Розмір штрафу залежить від тяжкості порушення, а також від фінансового стану порушника.

 

Ось деякі з найбільш поширених штрафів у Швейцарії:

Штрафи за порушення правил дорожнього руху. Штрафи за перевищення швидкості, водіння в нетверезому стані, нехтування правилами дорожнього руху та інші порушення правил дорожнього руху можуть бути дуже високими. Наприклад, штраф за перевищення швидкості на 20 км/год становить від 200 до 400 швейцарських франків (CHF). Штраф за водіння в нетверезому стані може становити до 5000 CHF.

Штрафи за порушення правил парковки. Штрафи за неправильну парковку, відсутність паркомісця та інші порушення правил парковки також можуть бути досить високими. Наприклад, штраф за неправильну парковку в центрі міста може становити до 200 CHF.

Штрафи за порушення правил пожежної безпеки. Штрафи за порушення правил пожежної безпеки можуть бути накладені на власників будинків, підприємств та інших об'єктів. Наприклад, штраф за відсутність вогнегасника в будинку становить від 50 до 100 CHF.

Штрафи за порушення правил охорони навколишнього середовища. Штрафи за порушення правил охорони навколишнього середовища можуть бути накладені на підприємства та фізичних осіб. Наприклад, штраф за викид шкідливих речовин в атмосферу становить від 500 до 10000 CHF.

Штрафи за порушення правил торгівлі та підприємництва. Штрафи за порушення правил торгівлі та підприємництва можуть бути накладені на підприємства та фізичних осіб. Наприклад, штраф за продаж товарів невідомого походження становить від 100 до 1000 CHF.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...