Перейти до публікації

Штрафи за швидкісні електровелосипеди в Амстердамі


Alona

Рекомендовані повідомлення

У середу Амстердам впровадив нові заходи безпеки, оштрафувавши власників електронних транспортних засобів за перевищення швидкості. Вперше застосовано новітню технологію – динамометричний стенд, який тепер може визначити, чи перевищують електровелосипеди дозволену швидкість у 25 км/год.

За дві години на Стивенсонстраат було перевірено близько 20 електронних засобів пересування, і чверть з них отримали штрафи в розмірі 290 євро! Повторне порушення? Ще один штраф 290 євро. А якщо це станеться втретє – велосипед може бути конфісковано.

Загалом по країні розміщено 247 таких стендів, і з квітня-травня вони будуть активно використовуватись для забезпечення безпеки. Це рішення було ухвалено не лише через моральне застарівання попередніх пристроїв, а й через зростання кількості серйозних аварій серед велосипедистів, пов'язане з популярністю електронних транспортних засобів.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...