Перейти до публікації

П'ять виставок, які не можна пропустити у Швейцарії 2024 року


Alona

Рекомендовані повідомлення

- Вім Делвой, Женева (26 січня - 16 червня😞 Бельгійський художник, відомий змішанням профанації і сублімації, представить роботи, що включають футбольні ворота з вітражами і дерев'яний бетономішалку.

 

- Ретроспектива Ніколя де Стеля, Лозанна (9 лютого - 9 червня😞 Представлення близько ста робіт де Стеля, ключової фігури повоєнного французького мистецтва, відомого своїми енергійними і світлими роботами.

 

- Ден Флавін, Базель (2 березня - 18 серпня😞 Виставка американського художника, піонера мінімального мистецтва, відомого використанням флуоресцентних труб у своїх роботах.

 

- Ана Мендієта, Ла-Шо-де-Фон (червень 2024😞 Перша швейцарська ретроспектива кубинської художниці, важливої постаті в сучасному мистецтві та екофемінізмі, відомої своїми роботами в стилях боді-арт і ленд-арт.

 

-Марина Абрамович, Цюрих (25 жовтня 2024 - 16 лютого 2025😞 Велика презентація робіт піонерки боді-арту, що включає скульптури, відео, інсталяції та перформанси, вперше у Швейцарії.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...