Перейти до публікації

Museumkaart: Паспорт у світ мистецтва Нідерландів


Alona

Рекомендовані повідомлення

Museumkaart, відома також як Netherlands Museum Pass, є річною картою членства, що надає необмежений безкоштовний вхід до більш ніж 500 музеїв по всій Нідерландах.

Оформити тут

Карта коштує 75€ для дорослих (на рік). Незважаючи на свою цінність, придбання повної карти онлайн може бути складним процесом, особливо для міжнародних відвідувачів, оскільки вона потребує навігації на голландському веб-сайті, оплати через голландський інтернет-банкінг та доставки на адресу в Нідерландах.

Для іноземних туристів, в основному, пропонується I amsterdam City Card, яка дійсна від 1 до 5 днів і включає відвідування музеїв, громадський транспорт та інші бонуси та знижки. Тим не менш, можна придбати тимчасову Museumkaart безпосередньо у вибраних музеях. Ця тимчасова карта дійсна протягом 31 дня і дає право на 5 відвідувань музеїв.

При використанні Museumkaart у музеї досить просто пред'явити карту на вході, і її буде відскановано. Деякі музеї вимагають онлайн-бронювання на певну дату та час. У більшості музеїв, що беруть участь, не потрібно додаткової оплати за вхід, проте деякі музеї можуть стягувати невелику доплату за вхід на спеціальні виставки.

Museumkaart суворо персональна і може передаватися іншим особам.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...