Перейти до публікації

Albert Heijn та Lidl в Нідерландах припиняють продаж тютюнових виробів


Alona

Рекомендовані повідомлення

У 2024 році найбільші мережі супермаркетів Нідерландів, Albert Heijn та Lidl, вирішили відмовитися від продажу тютюнових виробів, прагнучи сприяти здоровому способу життя. Це рішення опередило закон про заборону продажу тютюну в супермаркетах, який набуде чинності 1 липня.

Однак, ця ініціатива призвела до непередбачуваних наслідків у сфері електронних сигарет. Магазини, що спеціалізуються на електронних сигаретах, через заборону ароматизованих рідин для вейпів, почали продавати звичайні сигарети. Експерти охорони здоров'я критично ставляться до цього кроку, називаючи його "нравственно неприемлемым" та попереджаючи про можливе зростання кількості курців.

Ця ситуація підкреслює складність проблеми боротьби з курінням та необхідність знайти баланс між державними регуляціями та комерційними інтересами. Наслідки цих змін на загальну кількість курців у країні залишаються невідомими.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...