Перейти до публікації

Що зміниться для мандрівників в Німеччині із 2024 року?


Alona

Рекомендовані повідомлення

Багато що зміниться для мандрівників наступного року. Деяким людям подобається використовувати початок року як можливість відмовитись від шкідливих звичок або взагалі змінити щось у своєму житті.

2024 принесе зміни не тільки на особистому рівні. У новому році відбудеться низка нових змін за допомогою законів та реформ. Деякі з них стосуються тем подорожей та відпочинку.

Ось що зміниться для мандрівників наступного року

Федеральний уряд планує з січня 2024 року підвищити так званий податок на квитки на рейси до Німеччини. Тоді авіакомпаніям доведеться сплачувати вищі податки за мандрівників, які летять із Німеччини до іншої країни. Це майже напевно призведе до того, що ціни на авіаквитки до Німеччини продовжать зростати.

Багато напрямків у 2024 році стягуватимуть з відпочиваючих нові чи вищі збори. Наприклад, у Греції стягується «кліматичний податок». Це покликане допомогти пом'якшити число стихійних лих на місцевому рівні.

Крім того, відпочиваючі в Тунісі, Хорватії та Амстердамі зіткнуться з вищими туристичними податками. У Лісабоні круїзним мандрівникам доведеться готуватися до нового збору із січня.

З січня 2024 року дитячий паспорт буде скасовано. Тоді для подорожі малюкам знадобиться посвідчення особи чи паспорт – так само, як і їхнім батькам. Заяву можна подати до Управління у справах громадян. На відміну від дитячого паспорта, обидва документи коштують значно дорожче.

Пластикову Bahncard буде скасовано з другої половини 2024 року. Deutsche Bahn хоче пропонувати Bahncard лише у цифровому вигляді. Під час перевірки квитків залізничні мандрівники мають показати свій мобільний телефон разом із залізничною карткою.

Влітку 2024 року резервування місць у більшості поїздів далекого прямування, що прямують з Німеччини до сусідніх країн, стане обов'язковим. Досі це спостерігалося лише у Польщі та періодично у Франції, Данії, Італії та Нідерландах.

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...