Перейти до публікації

З 1-го січня Deutschlandticket більше не діє по всій країні


Alona

Рекомендовані повідомлення

В одному з округів Німеччини, в районі Stendal в Саксонії-Анхальт його не можна використовувати для автобусних поїздок у майбутньому.

Квиток, дійсний у всіх транспортних асоціаціях Німеччини, має бути квитком у 49€ . Але наприкінці минулого тижня районна рада округу Stendal не схвалила рішення про визнання Deutschlandticket в окрузі. Це означає, що квиток не дійсний в автобусах району з 1 січня.

У місті Stendal 6 автобусних ліній та загалом 35 ліній у районі, тобто. також з'єднання з Tangermünde. Тепер якщо ви хочете їздити автобусами, вам потрібно купити додатковий квиток на них з січня. Пропозиції на залізниці не торкнулися.

І на це вже відреагувала Пасажирська асоціація Pro Bahn, зі словами: «Якби інші муніципалітети відреагували таким чином, це була б "смерть Deutschlandticket", - сказав Detlef Neuß, федеральний голова Pro Bahn

Інші округи також закликають до фінансової підтримки. Федеральний уряд та уряди земель, як і раніше, вимагають, щоб вони назавжди і в повному обсязі компенсували втрату доходу в результаті введення Deutschlandticket.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...