Перейти до публікації

Зимові ласощі Нідерландів: сезон Oliebollen


Alona

Рекомендовані повідомлення

Що таке Oliebollen? Оліболлені — у дослівному перекладі «масляні кульки», що цілком точно характеризує ці традиційні голландські ласощі.

Це своєрідні пончики, які є традиційною їжею на Новий рік і продаються у спеціальних пересувних візках по всій Нідерландів  у холодні місяці.

Oliebollen бувають різних смаків: від родзинок, смородини або яблучного повидла до звичайних Oliebollen, посипаних зверху цукровою пудрою.

Ці пончики родом із Нового Орлеана, дуже схожі на французькі біньєти. Різниця полягає у формі тесту і тому, що вони не завжди подаються гарячими. Отже, їх можна підігріти в духовці.

Чому голландці їх так люблять? Просто тому, що це смачно! Історична цінність olieballen у Нідерландах та поєднання цукру зі смаженим тестом ідеально підходять для боротьби з голландською зимою.

Не пропустіть шанс купити olieballen оптом та поділитися ними зі своїми близькими. Цей жест, безумовно, оцінять як нідерландці, так і любителі солодкого.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...