Перейти до публікації

Нідерланди розглядають можливість обмеження кількості трудових мігрантів


Alona

Рекомендовані повідомлення

Трудова міграція стала гарячою темою у Нідерландах, особливо у контексті обговорень між такими партіями, як PVV, VVD, NSC та BBB. Усі вони сходяться на думці необхідність скорочення кількості трудових мігрантів у країні. 

Трудові мігранти відіграють важливу роль економіці Нідерландів. Більшість із них займається некваліфікованою працею та працює через агентства тимчасової зайнятості у таких секторах, як сільське господарство, будівництво та прибирання.

У той же час, існує категорія кваліфікованих мігрантів, які працюють у великих компаніях як ІТ-фахівці, інженери і так далі.

Проте зростання кількості трудових мігрантів призводить до деяких проблем.

Особливо це стосується житлового ринку та інфраструктури. Також є дані про те, що некваліфіковані трудові мігранти роблять лише обмежений внесок у добробут країни.

Представники бізнесу та експерти галузі закликають до балансованого підходу у вирішенні цієї проблеми, і застерігають від різких змін у міграційній політиці, які можуть призвести до небажаних економічних наслідків та збоїв у бізнес-процесах.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...