Перейти до публікації

Розширюється житлова допомога в Австрії


Alona

Рекомендовані повідомлення

Інфляція посилила тиск на орендарів. Тому в майбутньому Відень збільшить фінансування субсидії на житло.

Коло одержувачів буде значно розширено, щоб більше віденців, які вже не можуть обживатися на зарплату, мали можливість отримати значну допомогу.

З початку 2024 року почнуть діяти нові правила надання житлової допомоги

Точний і корисний: кількість людей, які мають право, і рівень фінансування буде помітно збільшено. У майбутньому більше уваги буде приділено співвідношенню вартості житла до доходу.

Простий  для розуміння: житлові субсидії наразі різняться залежно від того, у якій квартирі ви живете без субсидії чи з субсидією. У майбутньому буде єдина система для всіх квартир.

Digifit: у майбутньому ви зможете зробити онлайн-попередній розрахунок власного права на житлову допомогу лише кількома кліками. У фоновому режимі нова ІТ-програма також гарантує, що адміністративні процеси стають простішими та швидшими.

Низькопорогові та зручні для громадян: наразі є випадки, коли одержувачі мінімального забезпечення мають звертатися до кількох місць. У майбутньому буде лише одна точка контакту.

 

Густа мережа соціальних заходів

Щільна мережа соціальних заходів у Відні дає змогу бути поруч із усіма віденцями, коли це необхідно. Житловий бонус від міста Відня та енергетичний бонус 23 року допомагають компенсувати піки інфляції. У той же час бонус для створення спільноти допомагає там, де потрібна додаткова допомога.

Одним із основних напрямків соціальної підтримки є допомога з житлом.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...