Перейти до публікації

Додаткові різдвяні виплати в Іспанії


Alona

Рекомендовані повідомлення

Наближається Різдво, і працюючі жителі Іспанії,  дуже скоро отримають другу з належних їм додаткових виплат за рік, як зазначено в статті 31 Статуту трудящих (Artículo 31 del Estatuto de los Trabajadores).

Першу додаткову виплату вони зазвичай отримують наприкінці червня або на початку липня, а тепер настає так звана різдвяна доплата.

Обидві ці додаткові виплати є обов'язковими, але метод їхньої виплати може змінюватись в залежності від компанії, і багато з них не виплачуються окремо, а розподіляються пропорційно протягом 12 місяців.

На відміну від літньої надбавки, яка зазвичай виплачується одночасно із щомісячною виплатою за червень, компанії зазвичай авансують різдвяну надбавку, щоб співробітники отримали її дещо раніше за грудневу зарплату і, таким чином, могли покрити свої різдвяні витрати.

Точна дата отримання різдвяної доплати залежить від компанії, але зазвичай її одержують приблизно 15 грудня або між 15 та 25 числами. У будь-якому випадку дата може сильно відрізнятися в залежності від компанії.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 1 місяць потому...
12 часов назад, VikKan сказал:

Цікаво, це обов'язково, чи також залежить від компанії)?

Якщо робота офіційна - то обовʼязково, бо це зазначено в статті 31 Статуту трудящих (Artículo 31 del Estatuto de los Trabajadores).

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...