Перейти до публікації

У Нідерландах вводиться нова платіжна система Wero


Alona

Рекомендовані повідомлення

Ініціатива Європейських Платежів (EPI), що об'єднує банки з кількох європейських країн, офіційно набула популярної нідерландської платіжної системи iDeal.

З 2025 року iDeal буде замінено на Wero, у рамках прагнення EPI до створення єдиного стандарту платежів по всій Європі. Ця зміна є частиною плану забезпечення чистого та послідовного методу оплати в різних країнах Європи.

iDeal, поширена в Нідерландах, дозволяє здійснювати онлайн-платежі без фізичної банківської картки.

Вона така популярна, що платежі через iDeal у Бельгії, Франції, Німеччині та Нідерландах становлять більше половини всіх безготівкових платежів у країнах, що використовують євро.

Wero обіцяє запропонувати різноманітні послуги, включаючи щомісячні підписки, оплату на виплат і оплату при доставці, що дозволить проводити всі операції в одному місці. Це буде новий цифровий гаманець та система платежів на рівні усієї Європи.

Поки iDeal продовжить функціонувати як завжди, а повний перехід на Wero очікується лише 2025 року. Це дає користувачам достатньо часу, щоб звикнути до нової системи та попрощатися зі старим добрим способом онлайн-оплати через iDeal.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...