Перейти до публікації

Ці 5 страхових полісів у Німеччині мають бути у кожного


Alona

Рекомендовані повідомлення

За даними Центру консультування споживачів, кожен німець сплачує близько 2000€ на рік у вигляді страхових внесків. Насправді, можна обмежитися найважливішими полюсами і заощадити гроші.

 

Страхування приватної ответственности

У повсякденному житті події іноді відбуваються швидше, ніж передбачається. Можна на секунду відволіктися і вибити з рук телефон у перехожого або відкрити двері машини і пошкодити припаркований велосипед.

У таких випадках відповідальність має нести той, хто завдав шкоди. Щоб уникнути непотрібних витрат, потрібне страхування приватної відповідальності. При оформленні страховки слід звернути увагу на високу суму покриття. Асоціація застрахованих осіб рекомендує суму щонайменше 15 мільйонів євро.

 

Страхування домашнього майна

Не менш важливо застрахувати домашнє майно, яке, наприклад, покриє витрати на дорогі електроприлади чи меблі на випадок пожежі чи крадіжки зі зломом. Для комплексного захисту експерти також рекомендують застрахуватися від грубої необережності.

Щоб забезпечити адекватне страхове покриття, у договір можна включити так званий пункт «відмова від недостатнього страхування». Це гарантує відшкодування страхувальнику всього збитку, навіть якщо страхова сума менша.

 

Страхування за професійною інвалідністю

Цей поліс також може бути корисним для людей, які працюють. У разі професійної інвалідності захист держави вельми обмежений. Непрацездатність може торкнутися не тільки людей, які займаються ручною працею, а й різні захворювання, також можуть унеможливити продовження роботи.

Тому експерти наполегливо рекомендують цей вид страхування всім, хто покладається на власну заробітну плату підтримки себе. Діє таке емпіричне правило: що раніше оформляється страхування з професійної непрацездатності, то воно дешевше.

 

Міжнародне медичне страхування

Всім, хто багато подорожує, слід подумати про міжнародне медичне страхування. Тому що багато людей не знають, що навіть у Європі медична страхова компанія часто платить тільки за звичайне лікування в країні, що приймає, а воно зазвичай набагато скромніше, ніж у Німеччині.

Усі додаткові витрати на лікування застрахована особа має нести самостійно. У деяких випадках це може коштувати досить дорого. Особливо якщо постраждалого через хворобу необхідно перевезти назад до Німеччини.

 

Страхування автоцивільної відповідальності

Будь-хто, хто володіє автомобілем або планує його купувати, повинен мати страхування автоцивільної відповідальності. Тому що за допомогою автомобіля можна швидко завдати великої шкоди.

Саме з цієї причини страхування автоцивільної відповідальності вважається обов'язковим. Усі ці 5 страхових полісів у Німеччині рекомендується мати кожному громадянину країни.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...