Перейти до публікації

Найчастіші помилки на іспиті з водіння в Німеччині


Alona

Рекомендовані повідомлення

Існують певні помилки на іспиті з водіння, які найчастіше припускаються. Будь-хто, хто отримує водійські права, в автошколі вчиться не тільки керувати автомобілем, а й усім важливим правилам дорожнього руху, щоб не створювати аварійних ситуацій на дорогах.

Незважаючи на те, що досвідчені водії також можуть робити помилки, нещасні випадки трапляються часто, особливо з водіями-новачками. Під час практичного іспиту з водіння, коли хвилювання бере гору, деякі помилки можуть призвести до того, що кандидат на отримання посвідчення водія, провалить іспит.

Ось які помилки на іспиті з водіння допускають найчастіше

Екзаменатори з водіння Асоціації технічної інспекції (TÜV) відповідають за затвердження водіїв-студентів. Як повідомив представник TÜV Süd, найбільш серйозні помилки відбуваються під час «спостереження за дорожнім рухом».

Це також створює найбільший потенційний ризик створення аварійної ситуації. Тому найчастіше це призводить до провалу на іспиті з водіння.

За словами представника, одне конкретне місце також виступає особливо великою перешкодою для багатьох водіїв-початківців: перехрестя. У порівнянні з іншими завданнями з водіння, на перехрестях найчастіше припускаються багато помилок.

Звичайно, не тільки TÜV, а й самі інструктори з водіння помічають помилки, допущені водіями-учнями. Вони критикують моніторинг дорожнього руху, особливо на перехрестях.

Знаки «Стоп» часто ігноруються, що призводить до провалу багатьох випробувань.

Насправді значення знака зупинки говорить саме за себе. На стоп-лінії автомобіль повинен на короткий час повністю зупинитись, щоб забезпечити адекватне спостереження за дорожнім рухом.

Знак «Стоп» зазвичай розташовується на заплутаних чи небезпечних перехрестях. Фактично, багато водіїв-учнів, упускають із виду вимогу зупинки або здійснюють її із запізненням, проїжджаючи лінію. Якщо це відбувається, то іспит припиняється і вважається невдалим.

Знак із зеленою стрілкою на світлофорі також є причиною того, що багато водіїв-учнів не складають іспит. Знак дозволяє повернути праворуч на червоне світло, якщо рух дозволяє, але вимагає, щоб водій спочатку зупинився на стоп-лінії. Багато хто про це забуває.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...